Bok

Bok & träningsljudfiler


Bli en säljare i världsklass med mental träning!


Elitidrottarna har länge vetat det. Prestationer och framgång beror till stor del på den mentala styrkan. Och den kan tränas upp!


Eftersom försäljning har stora likheter med elitidrott, har du som säljare mycket att vinna på att ta efter idrottens metoder. Om du följer detta specialutformade mentala träningsprogram för professionella säljare kan du prestera bättre, fungera bättre och samtidigt må bättre.


Man brukar säga att en säljares inställning och egenskaper står för 80 procent av den framgång man når i säljarbetet, resterande 20 procent är färdigheter i säljteknik och säljstrategi, samt produktkunskap. Därför är det all idé att satsa på personlig utveckling.


Här får du vetenskapligt dokumenterade träningsmetoder för att lära dig slappna av och förstärka självförtroende, självuppskattning och självkänsla. Du lär dig också målbildsträning och målstyrning - något som leder till bättre säljprestationer och en ökad säljframgång.


Mental träning är nyckeln till ökad säljframgång. Genom att läsa den här boken får du motivation till din träning och du förstår bättre principerna bakom träningen. Men mental träning är inte något man bara läser sig till. Det är något man gör. Därför medföljer ljudfiler med träningsprogram till din hjälp.


Om författarna:

Marie Algotsson Skogh och Peter Klaveskjöld har mer än 30 års samlad erfarenhet inom försäljningsområdet, med yrkesroller som säljare, försäljningschef, coach och säljtränare i näringslivet. De är utbildade och diplomerade inom mental träning vid Skandinaviska Ledarhögskolan. Programmet är framtaget tillsammans med fil.dr. Lars-Eric Uneståhl, rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro, som har arbetat fram mentala träningsprinciper i samarbete med ett tjugotal landslag.


Fakta om utbildningspaketet

Innehåll: Bok & träningsljudfiler

Titel: Säljare i världsklass med Mental Träning

Författare: Marie Algotsson Skogh & Peter Klaveskjöld

Medförfattare:Lars-Eric Uneståhl

Bokförlag: Liber AB

ISBN: 91-47-08611-5

Pris: 595 kr exkl moms 6%


dinEffekt AB   Trolldalsvägen 49   423 43 Torslanda   Besöksadress: Östra Hamngatan 17 Göteborg   Tel. 0709-50 46 40   E-Post: info@dineffekt.se 

© Copyright Alla rättigheter reserverade 2018   Webbdesign: Ottenborg Webbservice